Termeni si Conditii

 

Prin achizitionarea acestui bilet/bilete cumparatorul se obliga sa accepte si sa respecte regulamentul oficial al evenimentului, precum si urmatoarele prevederi:

-          Biletul isi pierde valabilitatea dupa ce cumparatorul/spectatorul paraseste locatia evenimentului.

-          Biletul isi pierde valabilitatea dupa inceperea spectacolului.

-          Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute  poate aduce cu sine anularea biletului/biletelor, si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.

Returnarea biletului in cazurile mentionate mai sus, nu este posibila.

-          Biletele care prezinta vicii de imprimare ce fac imposibila utilizarea lor de catre comparator, vor fi inlocuite pe loc, insa nu se va returna contravaloarea lor.

-          In cazul amanarii sau anularii unui eveniment, cumparatorul biletului are dreptul de a-l inapoia numai la locul de unde a fost cumparat, in termen de doua luni de la data oficiala a evenimentului. Contravaloarea biletelor de spectacol, se restituie doar in aceste conditii.

-          Biletul/biletele achizitionat pentru un anumit eveniment, nu pot fi schimbate cu bilete valabile pentru alte evenimente.

 

VreauBilet.ro, impreuna cu partenerii sai/puncte de vanzare prin care isi desfasoara activitatea, nu sunt organizatori de evenimente, ci intermediari, si nu sunt responsabili legal de restituirea banilor.

-          In cazul unei anulari, amanari, sau schimbarea programului, sumele rezultate din costurile suplimentare ( transport, hotel, curier, taxe bancare, etc.) nu vor fi acoperite.

-          Introducerea si/sau utilizarea in incinta a obiectelor contondente sau taioase, sticle, cani, bete, arme, artificii sau alte obiecte listate in regulile de ordine interioara ale locatiei sunt strict interzise. 

-          Cumpararea biletelor se va face doar de la puncte de vanzare autorizate.

-          Nu platiti mai mult decat  pretul afisat in dreptul fiecarui spectacol.

-          Rezervarea va fi  procesata in ordinea sosirii, de Luni - Vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

-          Pentru rezervarile cu livrare la domiciliu,  veti fi contactat de catre un reprezentat Vreaubilet pentru confirmarea comenzii, respectiv a adresei de livrare.